Werkjaar 2010-2011

Ontdek hier alle nieuwsberichten van het werkjaar 2010-2011!

    

Het Nieuwsblad - 1ste gezelschapsspelenavond van KSA Elst

BRAKEL 05/01/2011 - Pieter De Koekelaere van KSA Elst: "KSA Elst heeft enkele ondersteundende leden die meehelpen met het zomerkamp en enkele andere activiteiten. Omdat de leiding examens heeft, kwamen we op het idee om de kerstvakantie wat in te kleuren. En wat is er in deze koude periode plezanter dan samen rond een tafel te zitten, een gezelschapspel te spelen en daarna nog wat bij te praten?"

Lees meer »

    

Het Nieuwsblad - Bedrieger Bedrogen, Pandemie, Carcassonne, Cuba, Dvonn, Jungle Speed, Uno, Catan, Scrabble

BRAKEL 10/01/2011 - In een tijd dat elk kind een Gameboy, een Playstation of een Wii heeft, met toebehoren allerhande, zijn ook gezelschapsspelen aan een opmars toe. Je kan er dan ook niet naast zien in eender welke speelgoedwinkel of grootwarenhuis, dat de rayons ook uitpuilen van de spelletjes. In de dorpszaal van Elst verzamelden zaterdagavond 25 enthousiaste bord-"gamers", KSA-len en -sympathisanten.

Lees meer »

    

    

Het Nieuwsblad - Brakelse Jeugdbewegingen terug van zomerkampen

BRAKEL 22/08/2011 - "Er zijn vier Brakelse jeugdbewegingen die deze zomer op kamp trokken. Waarom? Ze hebben de tijd van hun leven, meneer! Maar wat doen ze daar eigenlijk? En waar gaat iedereen dan naartoe? En met hoeveel leiding doen zij dat? Een korte impressie vanop elk kamp dringt zich op..." uit het artikel van de Jeugdraad. “De jeugd van tegenwoordig...”

Lees meer »