Wie zijn we?

Wij zijn een jeugdbeweging in Elst die wekelijks instaat voor de organisatie van een activiteit voor de kinderen en de jeugd uit Elst en omstreken, en dat voornamelijk op zondagnamiddag. De oudste groepen (vanaf Sjo'ers) hebben geregeld activiteit op zaterdagavond. Jaarlijks gaan wij ook op driedaagse en trekken we voor tien dagen naar een van de vele weides in ons Belgenland op zomerkamp.

Los van deze binnen-verenigingse activiteiten zijn wij ook vaak te vinden op evenementen zoals de dorpsdag, geutelingenfeesten, kerstmarkt in Elst en andere plezante gebeurtenissen in de buurt.

Wil je graag lid worden of zie je het zitten om ons leidingsteam te versterken? Heb je vragen over onze werking? Aarzel niet contact op te nemen met ons via ksa-elst@hotmail.com of schrijf je online in!

Bekijk ook 'Onze Visie', onze kijk op jeugdwerking!

KSA staat voor Katholieke Studenten-Actie. Over heel Vlaanderen zijn er maar liefst 280 KSA-groepen actief, waarvan wij er dus één zijn. Wij maken ook deel uit van het Gewest Vlaamse Ardennen, KSA Oost-Vlaanderen en uiteraard ook KSA Nationaal. Bekijk hieronder het promotiefilmpje van KSA Nationaal.