't Brakelt - Kei-toffe start van een nieuw KSA-jaar!

Gepubliceerd op 19 januari 2014 om 11:50

24/09/2013 - Shana, Freya, Lisa, Helena, Rani, Ellen, Flor en Annelies… de leidsters. Joris, Brent en Victor… de leiders.

Zaterdag speelden ze een geweldig startspel met als thema ‘spek voor je bek’.
Niet toevallig trouwens, dit thema is de rode draad doorheen alle spelen van het volgende jaar.

Uit het mooie Kazam, ‘het blad dat uitkomt als het af is!’:
‘KSJ-KSA-VKSJ beschikt over heel wat expertise op vlak van spel en activiteiten. Spelen maakt dan ook deel uit van de kern van onze jeugdbeweging. Een spel vertoont trouwens heel wat gelijkenissen met een gerecht. Het vraagt enige voorbereiding, combineert verschillende smaken en vraagt genoeg variatie. Wees daarom creatief met je recepten. Zo wordt elk spel spek voor je bek!’

De kinderen amuseerden zich, een hele namiddag lang, met het verzamelen van de ingrediënten voor de speciale bereidingen van chefs Jambon en Bacon.
Uiteindelijk trokken hun bereidingen nergens op, maar het plezier was er zeker niet minder om. Elke KSA-er kreeg immers een lekker snoepje. En daarna een stuk taart, en…

‘s Avonds werd er nog verder gefeest. Maar dat was dan zonder onze sloeber en zijn ouders. De laatsten stopten de eerste in zijn bedje, waar hij lekker kon nagenieten en -dromen van alle toekomstige KSA-avonturen ;-).

Bekijk ook zeker het fotoverslag!

Bron: http://tbrakelt.be/2013/09/24/kei-toffe-start-van-een-nieuw-ksa-jaar/

Geplaatst door Hugo Conderaerts


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.