Activiteitenkalender

Raadpleeg hier onze online activiteitenkalender!

Zondag 24 november Pats, boem, patat!
Leeftijdsgroep(en): Sloebers & Pagadders
Tijdstip: 14u - 17u
Plaats: KSA-lokaal
Kledij: Uniform
Opmerkingen: Rarara, welke ongelofelijk leuke activiteit heeft de leiding nu weer bedacht voor jullie? Kom af en ontdek het!

Zondag 24 november Dag van de natuur
Leeftijdsgroep(en): Jongknapen, Knapen, Sjo'ers, +16'ers & Hernieuwers
Tijdstip: 13u15 - 16u45
Plaats: KSA-lokaal
Kledij: Uniform, laarzen en warme kleren die tegen een stootje kunnen
Opmerkingen: We gaan met z’n allen een namiddag naar ‘het Burreken’ vertoeven in de natuur. Deze activiteit wordt georganiseerd door Natuurpunt en zij voorzien verschillende uitdagende activiteiten in de natuur! Jullie dienen tegen zondag 10 november in te schrijven bij ons, zodat wij een aantal kunnen doorgeven. De verplaatsing van Elst naar Zegelsem maken we samen met de fiets, dus voorzie een helm en een fiets (die in orde staat!).

Zondag 8 december Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint!
Leeftijdsgroep(en): Iedereen
Tijdstip: 14u - 17u
Plaats: KSA-lokaal
Kledij: Uniform
Opmerkingen: Speciaal voor ons heeft de Sint nog even tijd vrijgemaakt in zijn drukke agenda. Zal hij weer zijn leukste pieten meebrengen? Zal hij voor alle brave kindjes een cadeautje bijhebben? Kom hem ontmoeten op onze activiteit!

Zaterdag 14 december Kerstmarkt Elst
Leeftijdsgroep(en): Iedereen
Tijdstip: Vanaf 19u
Plaats: Kerkplein Elst
Kledij: Warme kledij
Opmerkingen: Graag willen we jullie warm maken om een bezoekje te brengen aan de gezellige kerstmarkt in Elst, want ook onze KSA zal van de partij zijn! Wij zullen opnieuw een standje hebben met heerlijke zelf gebakken wafels en deugddoende, warme chocomelk. Kom zeker eens langs! Voorafgaand is er om 18u een misviering in de kerk, die wordt verzorgd door de basisschool van Elst.

Vrijdag 20 december KSA Kerst Kaffee
Leeftijdsgroep(en): Iedereen
Tijdstip: Vanaf 19u
Plaats: KSA-lokaal
Kledij: Uniform en/of kerstkledij
Opmerkingen: Voor het derde jaar op rij organiseren wij het KSA Kerst Kaffee om centjes in te zamelen voor een goed doel. Dit jaar zal dat gaan naar ‘Kinderen van de zon’ uit Brakel. De avond zal bestaan uit gezellig samen zijn met een lekker hapje en een fris drankje en met muziek van onze huis-deejay. Nieuw dit jaar is dat we een veiling zullen organiseren tijdens het KSA Kerst Kaffee, waarbij (diensten van de) leid(st)ers zullen worden geveild voor klusjes, evenementjes, workshops,… De veilingen worden heel binnenkort aangekondigd via onze Facebookpagina, website en via mail, dus houd ons zeker in de gaten!

Zondag 22 december Kerstfeestje
Leeftijdsgroep(en): Sloebers, Pagadders, Jongknapen & Knapen
Tijdstip: 17u - 19u
Plaats: KSA-lokaal
Kledij: Uniform en/of kerstkledij
Opmerkingen: Kerstmis is een feest en dat moet gevierd worden! Daarom nodigen wij alle Sloebers, Pagadders, Jongknapen en Knapen uit om dat samen met ons te doen! Wij zorgen voor een knalfeestje met frisdrank en kleine hapjes. We zouden het ook heel tof vinden mocht iedereen een cadeautje (t.w.v. maximaal €5) meebrengen om onder onze kerstboom te leggen. Let the party start!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Mail gerust naar ksa-elst@hotmail.com of bel naar de verantwoordelijke leiding van de activiteit in kwestie:

- Sloebers en Pagadders: Dorothy Denys (0475/97 05 41)
- Jongknapen en Knapen: Quinten Schietecatte (0486/55 58 81)
- Sjo’ers, +16’ers en Hernieuwers: Thomas Capiau (0472/91 68 20)

Voor algemene zaken: Joris Capiau (0471/07 26 34)

 

Leeftijdsgroepen 2019–2020
Sloebers: 1ste & 2de leerjaar
Pagadders: 3de & 4de leerjaar
Jongknapen: 5de & 6de leerjaar
Knapen: 1ste & 2de middelbaar
Sjo’ers: 3de & 4de middelbaar
+16’ers: 5de middelbaar
Hernieuwers: 6de middelbaar